Ons garantiepakket

U kunt kiezen voor vier weken garantie op motor en versnellingsbak met een maximum gereden kilometers van 1.500 km.

De standaard eenmalige premie voor 4 cil. motoren en handgeschakelde versnellingsbakken bedraagt €100,-. Voor 5, 6 of 8 cil. motoren, automaten en auto’s met méér dan 200.000 km, geldt een afwijkend tarief.

Garantie wordt verleend op de duurste onderdelen van de auto, te weten: Nokkenas, kleppen, complete distributie, cilinderkop, koppakking, zuigers, zuigerveren, oliepomp, de complete krukas, alsmede alle versnellingen en synchromeshes.

Wanneer u gebruik maakt van deze garantie, heeft u een eigen risico, dan wel een bijdrage in de kwaliteitsverbetering. Voor 5, 6 of 8 cilinder motoren, automaten en auto’s met méér dan 200.000 km geldt een eigen risico van €1000,- en voor 4 cilinder motoren en handgeschakelde versnellingsbakken geldt een eigen risico van €500,- .

 

Het garantiepakket van CarKnaller is vier weken geldig, gerekend vanaf het aflevermoment.
Bij CarKnaller is het mogelijk om voor slecht's €100,- een garantiepakket af te sluiten.
De garantie wordt verleend op de duurste onderdelen van de auto. De garantie omvat uitsluitend de volgende onderdelen: nokkenas, kleppen, distributie, distributieriem, cilinderkop, koppakking, zuigers, zuigerveren, oliepomp, de complete krukas, alsmede alle versnellingen en synchromeshes.
Wanneer u gebruik maakt van deze garantie, heeft u een eigen risico, dan wel een bijdrage in de kwaliteitsverbetering. Voor 5, 6 of 8 cil. motoren, automaten en auto’s met méér dan 200.000 km geldt een eigen risico van €1000,- en voor 4 cil. motoren en handgeschakelde versnellingsbakken €500,- .
U kunt gedurende vier weken na aankoop aanspraak maken op uw garantie, neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op.